DE VÂNZARE Vilă, Malindi, Malindi, Kenya, Casuarina Road

DE VÂNZARE - Cod. 43272

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 500 m²
  • Camere: 5
  • Podea: 1

VILE FECRICANTE NOI CONSTRUITE DE VANZARE SITUATE ÎN MALINDI,
Ofer spre vanzare doua vile splendide situate la doar 600m de plajele incantatoare din Malindi, Kenya, intr-una dintre cele mai frumoase si cautate zone ale orasului. Aceste vile nou construite, dotate cu tot confortul si cu finisaje fine, sunt ideale pentru cei care cauta o proprietate exclusivista si luxoasa.
Vilele constau din patru dormitoare mari, fiecare cu baie proprie si dressing, asigurand astfel intimitate si confort maxim pentru fiecare oaspete.
Bucătăria este spațioasă și dotată cu cămară, în timp ce spălătoria și baia, cu acces din exterior, completează spațiile de serviciu dedicate. Livingul principal, situat in exterior, este un spatiu mare in care prin amplasarea unei mese mari ar deveni un living confortabil cu vedere la piscina, perfect pentru petrecerea momentelor de convivialitate alaturi de prieteni si familie.
Vilele au o suprafață interioară netă de aproximativ 155 m2 și un spațiu exterior folosit ca zonă de living și de luat masa, sub acoperișul tipic din frunze de palmier, de aproximativ 165 m2 neți.
La exterior, vilele sunt inconjurate de o gradina mare de peste 800 de metri patrati unde va puteti relaxa si sa va bucurati de natura in intimitate totala. Piscina de 60 de metri pătrați este un spațiu perfect pentru a vă răcori în zilele toride de vară, cu zonă de solar pentru plajă.
Lotul de vile include un loc de parcare si o mica cladire independenta de 30 mp, dotata cu chicineta, dormitor si baie proprie. Acest spațiu suplimentar este perfect pentru găzduirea prietenilor sau a familiei, sau ca cazare pentru personalul casnic.
Aceste vile au fost concepute pentru a oferi confort și lux maxim și detalii atent îngrijite în fiecare colț al proprietăților; ele reprezintă o oportunitate unică pentru cei care doresc să se bucure de o oază de pace și liniște într-un loc de o frumusețe extraordinară.
Zona drumului Casuarina, Malindi

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB