DE VÂNZARE Casă terasată, Malindi, Malindi, Kenya, Villaggio Palm Beach

DE VÂNZARE - Cod. 39054

  • Tipologie: Casă terasată
  • Zona: 220 m²
  • Camere: 4
  • Podea: 2 piani

DE VÂNZARE CASĂ LA MARE, ÎN ZONA CENTRALĂ A MALINDI

Cabana recent construită, situată într-un complex mic, bine întreținut, cu vedere la mare, la doar câțiva metri de Casino și la o aruncătură de băț de plaja Malindi, toate situate în zona centrală a acestuia.
Vila este formata din doua apartamente independente (de asemenea excelente pentru inchirieri sau investitii), dintre care una este la parter, cu o gradina inconjurata de oras si o alta la primul etaj; extinderea este de aproximativ 100 de metri pe etaj și mobilierul este minim, pentru a permite o libertate maximă de caracterizare în funcție de gusturile și preferințele fiecăruia.
La parter există o verandă mare în aer liber, o bucătărie frumoasă, un living mic cu baie, un dormitor cu dulap și o baie proprie.
O scară exterioară duce la primul etaj, complet independent, care se dezvoltă pe același plan, cu o terasă mare, un dormitor cu garderobă și o baie privată și o altă încăpere care în prezent este utilizată ca cameră de depozitare.
Aer condiționat în dormitoare. Rezervor de 1000 litri pe acoperiș.
Proiectul este structurat și aprobat pentru a personaliza proprietatea pentru a se potrivi nevoilor individuale; de exemplu, conexiunile la rufele externe de la parter sunt prevăzute și camera de depozitare de la primul etaj este deja configurată pentru bucătărie.
Reședința constă în prezent în doar zece soluții de locuințe și se dezvoltă într-un parc foarte bine întreținut, cu patru piscine și o zonă de șezlong.
Complet împrejmuită cu servicii de securitate internă 24 de ore și la intrarea principală pe Lamu Road, grădinar și serviciu de curățenie comună.
Condominiul are un puț și un generator. Parcarea este de asemenea disponibilă și din complex există acces direct la plajă. Animalele de companie sunt acceptate.
PRET
120.000 de euro

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB