DE VÂNZARE Teren construibil, Naivasha, Nakuru, Kenya, North Lake Road

DE VÂNZARE - Cod. 42620

  • Tipologie: Teren construibil
  • Zona: 40000 m²
  • Camere: 0

PARCELA 16 - Plot Zebra

Teren special exclusiv de vânzare cu planuri de construcție într-o locație liniștită în inima unei zone sălbatice. Proprietatea are 10 acri, care este de aproximativ 20.000 m2 și face parte dintr-o urbanizare liniștită de doar 16 unități în total. Toate terenurile din complexul de locuințe au o suprafață cuprinsă între 5 și 10 acri și nu pot fi construite cu mai mult de 1-2 case, astfel încât intimitatea și liniștea sunt garantate.

Cu planurile oferite de arhitecții noștri profesioniști, am făcut deja cea mai mare parte a lucrării pentru tine și am proiectat o casă luxoasă într-un stil modern. Vila este formată dintr-o bucătărie spațioasă cu zonă de luat masa și living, cu o vedere fantastică la grădina extinsă prin fațade mari de sticlă. Pe lângă insula de bucătărie, există o ușă ascunsă care duce la o a doua bucătărie mică, unde bucătarul tău privat îți poate pregăti mesele fără să te deranjeze în zona de zi. Vila are, de asemenea, patru dormitoare, fiecare cu baie proprie și dressing, precum și o sală de vinuri și un mic birou. Există, de asemenea, o piscină infinită mare, un teren de golf, un studio de fitness cu o platformă de yoga și o saună panoramică. În plus față de acest plan, sunt incluse alte două planuri: un plan pentru o casă de oaspeți suplimentară, potrivită și pentru închirieri AirBnB, și un plan pentru o casă principală mai mică, în cazul în care vila este o dimensiune prea mare pentru nevoile dvs.

Dacă doriți să vă implementați propriile dorințe, puteți adapta planurile în consecință sau am fi bucuroși să vă punem în rețea cu arhitecții noștri și vă puteți planifica casa de vis de la zero. Aproape că există limite ale flexibilității tale.

Complexul de locuințe este înconjurat de rezervații naturale și terenuri agricole. În afară de aceasta, există un hotel de lux cu un teren de golf profesionist în imediata apropiere. Restaurantele, barurile și supermarketurile sunt ușor accesibile cu mașina. Cel mai apropiat minimarket este la doar 10 minute, iar marile supermarketuri internaționale sunt la aproximativ 30 de minute cu mașina.

La proprietate se poate ajunge ușor cu avionul. Durata zborului din Nairobi este de aproximativ 15 minute, iar la doar 5 minute de proprietate este disponibilă o pistă de aterizare privată. De asemenea, se poate ajunge ușor cu mașina în aproximativ 2 ore de la Nairobi.

Echipa noastră austriacă de experți are mulți ani de experiență în Kenya și vă poate conecta cu parteneri locali profesioniști.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


Anuntul postat de privare de
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB