DE VÂNZARE 2 camere, Ocean Beach Resort, Malindi, Kenya, Tembo Court Ocean Beach Resort - Golf Club Beach Road

DE VÂNZARE - Cod. 21970

  • Tipologie: 2 camere
  • Zona: 98 m²
  • Camere: 2
  • Podea: 0

În Tembo Curtea de Ocean Beach Resort 5 *, într-o zonă mare de la mare, Vand
apartament de 98 de metri patrati, din care 73 și 25 acoperite loggia de la parter si este format din 2 dormitoare, fiecare cu baie proprie cu duș, bideu și apă caldă, living cu bucătărie, o verandă mare Ecuatorială cu vedere spre o grădină luxuriantă și o piscină mare situată în centrul terenului.
Mobilate cu mobilier caracteristic locului în stil Lamu și dotate cu aer condiționat, ventilatoare de tavan, masina de spalat, boiler electric de 80 lt., Bucatarie, la 5 cald plăci cuptor cu convecție, mașină de spălat vase, frigider, TV prin satelit, DVD player, Wi-Fi , în condiții de siguranță.
Resort, înconjurat de grădini întinse, de asemenea, are 2 piscine mari, pe plajă, un restaurant cu preparate din bucătăria internațională și o terasă panoramică, piano bar, receptie, sala de biliard, sala de jocuri, de tip boutique, spalatorie, salon de frumusete, SPA spa și un bar-restaurant pe plaja tot în grădini spectaculoase, cu plante tipic africane.
Printre sporturile disponibile în apropierea stațiunii: teren de golf, sala de sport, teren de tenis, kite școală de surf, blowkart (triciclete navigatie), închiriere biciclete Quad, călărie, pescuit la mare adâncime și centru de scufundări.
Plajă frumoasă și mare curat dotate cu șezlonguri și umbrele de soare.
Generatorul. Sistem de alarma. Serviciu de supraveghere 24 de ore. Parcare privată.

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
Accept procesarea datelor personale*
Anulaţi
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB